Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Šípky: 3. ročník Prešovskej RedDragon steelovej ligy – 4. kolo

Šípky: 3. ročník Prešovskej RedDragon steelovej ligy – 4. kolo

V nedeľu sa v Elán Clube v Prešove uskutočnilo 4. kolo Prešovskej RedDragon steelovej ligy. Do turnaja sa prezentovalo 12 hráčov. Turnaj sa hral v dvoch základných skupinách, ktoré určili nasadenie prvých štyroch hráčov z každej skupiny do pavúka.

 

Skupina A
Skupinu A vyhral bez straty legu Miloslav Gonda. Druhé miesto obsadil Peter Koscura, tretie miesto sa ušlo Tomášovi Augustínovi a posledným postupujúcim do pavúka sa stal Marek Kurta. Čierny Peter ostal v rukách Michala Masleja a Lukáša Schustera.

Skupina B
Skupinu B vyhral rovnako bez straty legu Tibor Zeher. Na druhom miesto skončil jeho tímový kolega Jaro Knap. Tretie miesto obsadil Jozef Semanič a až zo štvrtého miesta postúpil Martin Tomusko. Základná skupina bola konečnou pre Andreja Blechárža a Slavomíra Škopa.

Štvrťfinále:
Miloslav Gonda – Martin Tomusko 3:2
Tomáš Augustín – Jaroslav Knap 0:3
Jozef Semanič – Peter Koscura 3:2
Tibor Zeher – Marek Kurta 3:0

Semifinále:
Miloslav Gonda – Jaroslav Knap 4:1
Jozef Semanič – Tibor Zeher 0:4

Finále:
Miloslav Gonda – Tibor Zeher 0:5

Finále sa nieslo v podaní hráčov klubu PO-city. Výsledok vraví o jednoznačnom priebehu v prospech Zehera. Gonda sa v každom legu dokázal dostať na double, avšak Zeher vždy nasledujúcimi troma šípkami zatvoril a zaslúžene sa stal víťazom 4. kola Prešovskej RedDragon steelovej ligy. V 4. kole sme zaznamenali až 5 hodených 180-tkových bíng (Koscura, Knap, Gonda a Zeher 2x) a jedno zatvorenie nad 100, ktoré predviedol víťaz turnaja Zeher – 135 (T20, T17, D12).

Priebežné poradie po 4. kole:
1. Milan Štefaňák – 292 bodov
2. Tibor Zeher – 214 bodov
3. Jozef Semanič – 140 bodov
4. Slavomír Škop– 128 bodov
5. Miloslav Gonda – 123 bodov
6. Jaroslav Knap – 100 bodov

5. kolo Prešovskej RedDragon steelovej ligy sa uskutoční 20. 5. 2012 o 15:30 v Elán Clube na Námestí Kráľovnej pokoja v Prešove. Pred samotným turnajom sa uskutoční aj 5. kolo Prešovskej RedDragon Premier Ligy.

Read more

SPEEDY SERVICES UK OPEN DRAW MADE - NEWCOMER HANKEY COULD MEET KING!

THE draw for the opening night of the Speedy Services UK Open on Thursday June 7 has been made, with reigning champion James Wade facing one of four qualifiers as he begins the defence of his title...

Read more

Tom Kirby Memorial Trophy results

Tom Kirby Memorial Trophy results. Played 12/10/2014. Daryl Gurney defeated Radoslaw Szaganski to win the final. Supplied by Darts Database

Read more